Staand werken is een onomkeerbare trend

Staand werken is de nieuwe trend, steeds meer werkgevers zien dat in. Het zogenaamde dynamische werken is goed voor zowel de lichamelijke als de geestelijke conditie en managers hebben er steeds meer baat bij hun werknemers te stimuleren regelmatig van hun bureau op te staan en staand aan de slag te gaan.

 

Zitten is het nieuwe roken

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de Nederlandse werknemer Europees recordhouder zittend werken is. Met maar liefst zeven uur per dag zijn wij koploper in het ongezonde leven. Want dat langer dan vier uur zittend werken slecht is, is inmiddels wel duidelijk. Een gevaarlijke en ongewenste ontwikkeling. Daarom wordt zittend werken ook wel het “nieuwe roken” genoemd.


Gezondheid

Onvoldoende beweging maakt ziek: zowel lichamelijk als geestelijk. Dat stelt professor Frank Backx, hoogleraar sportgeneeskunde aan het UMC Utrecht. Hij raadt dan ook aan om iedere dag deels staand te werken. Afwisselend werken is daarbij van groot belang. Wie dagelijks tussen de twee tot vier uur staand werkt en dat afwisselt met zitten zorgt op een eenvoudige manier voor een gezondere werkhouding.

 

De betaalbare oplossing voor staand werken

Waar grotere bedrijven nogal eens de middelen hebben om in hoogte verstelbare bureaus aan te schaffen hebben kleinere bedrijven of ZZP’ers vaak geen budget voor een sta bureau. Inmiddels bestaat er nu voor iedereen een betaalbare oplossing om gezond te werken: de You-Stand. Deze standaard is simpel, doeltreffend, praktisch, goedkoop én innovatief! De simpele en effectieve oplossing is flexibel en handzaam en dat werkt in elk bedrijf!

 

Voordelen staand werken:

• vermindering (chronische) rug- schouder- en nekklachten

• betere doorbloeding

verbranding calorieën (jaarlijks 3 kilo vetverbranding!)

• meer energie

• vermindering kans op hart- en vaatziekten

• vermindering kans op overgewicht en diabetes

• betere concentratie

• meer creativiteit!

• En last-but-not-least: minder ziekteverzuim!

 

You-Stand: Dé standaard voor Staand Werken!

 

De You-Stand is een duurzaam product, praktisch in gebruik en veruit de goedkoopste oplossing voor een actieve werkhouding. De You-Stand is ontwikkeld op basis van de standaard ergonomische vereisten voor staand werken.

 

Wilt u ook graag uw zittende werk afwisselen met staand werken? Bestel dan nu uw You-Stand en kijk of het bevalt. Niet goed? Binnen 14 dagen mag u uw bestelling (mits onbeschadigd en in originele verpakking) retourneren en krijgt u uw aankoopbedrag terug!