Het zit sta bureau van You-Stand is een Amsterdams product en wordt in Nederland gefabriceerd. Het concept is bedacht door FITV Concepts en ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde designers en ontwikkelaars. De You-Stand is als merk en model beschermd en geregistreerd bij het EU Bureau voor Harmonisatie binnen de Interne Markt (BHIM) onder registratienummer 002938746-0001.

De duurzame You-Stand is gemaakt van FSC-gekeurd populierenhout en voldoet aan de internationale ergonomische vereisten voor staand werken. Het product You-Stand is sinds februari 2016 op de markt en inmiddels bij vele honderden bedrijven, instellingen en particulieren in gebruik.

Volgens oud-journalist, tevens eigenaar van You-Stand Frank in het Veld, is het bedenken van de You-Stand eigenlijk ontstaan uit eigen belang:

  "Ik heb de afgelopen jaren veel verhalen gemaakt over geslaagde ondernemers voor een tv-serie waar ik als producent en regisseur aan meewerkte. Ik werd daardoor zelf ook enorm gestimuleerd iets te gaan ondernemen. Een vriend van mij had op een gegeven moment ontzettend veel last van zijn rug en hij heeft toen zo'n duur elektrisch verstelbaar bureau gekocht. Toen mijn vrouw ook last kreeg van een nek-hernia ben ik eens gaan kijken of er ook goedkopere oplossingen waren om staand te gaan werken. Die waren er niet of nauwelijks. Via het internet kwam ik nog wel het een en ander tegen in het buitenland, maar niet iets goedkoops. Ik ben toen met een meubeldesigner om de tafel gaan zitten en heb na veel zagen en timmeren, de You-Stand bedacht."

 

Wat vinden onze klanten?

Anne van der Velde - Curves Sneek       Cees Ebben, Manager Bedrijfsvoering en Onderwijs - Gilde Opleidingen 
“Ik ben sinds de gezondheidsbeurs een dagelijks en fervent gebruiker van de You-Stand. Na een week kon ik al niet meer zonder. Als sportschool eigenaar is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je het juiste voorbeeld geeft. Ik heb een behoorlijk aantal leden van mijn sportschool op het spoor van de You-Stand gezet en weet dat organisaties en bedrijven in de buurt inmiddels daadwerkelijk de You-Stand gebruiken”. “Bij sommige beroepsopleidingen moet er veel werk achter een computer worden verricht. Daarom willen wij onze studenten kennis laten maken met staand werken. Dat doen we door drie You- Stands te plaatsen in onze nieuwe studieruimte. Wij hopen dat ze op deze manier ervaren dat een afwisselende werkhouding ten goede komt aan hun algemene welbevinden en een preventieve werking heeft. Deze ervaring binnen de opleiding kunnen ze vervolgens meenemen naar hun stageplek of hun uiteindelijke werkplek”.
Anite Oude Booyink - FysioTape       Wendy van den Barselaar - Van der Let & Partners 
Ik ben zeer tevreden met de You-Stand, echt een fantastisch ding. Ik wissel het staand werken natuurlijk af met zitten achter mijn bureau. Meestal ga ik ’s middags na de lunch staan of juist in de ochtend. Ik kan de You-Stand makkelijk alleen op mijn bureau krijgen en er weer afhalen.
Het is tevens een goedkope oplossing als zit sta bureau”.
“De You-Stand bevalt goed, mijn ervaringen zijn prima.
Wel hanteer ik op de bovenste plank maar één beeldscherm, ondanks dat ik de bredere versie heb genomen, bedoeld voor twee beeldschermen. Met één licht beeldscherm (laptop) bovenop in plaats van twee schakel ik prettiger van staan naar zitten en andersom”.

  

YOU-STAND GERELATEERDE PRODUCTEN:

 

www.stand4work.nl

De Stand4Work Stastoel geeft u een comfortabel steuntje in de rug, waardoor u een ergonomische en actieve werkhouding aanneemt. Hierdoor kunt u - bijvoorbeeld met de You-Stand - een langere tijd staand werken.

 

 

www.bellicon.nl

Bewegen op een bellicon minitrampoline geeft je al snel nieuwe energie, ontspanning, inspiratie en de focus om verder te gaan met je werkzaamheden. De bellicon is uitstekend te combineren met de You-Stand en kan snel worden opgezet en eenvoudig opgeborgen.